Tarinamme: Rengasmyynti Tuomiset

Rengasmyynti Tuomiset on palvellut autoilijoita Äänekoskella jo vuodesta 2006 lähtien. Perheyrityksen historia on kuitenkin paljon pidempi, sillä ennen rengasliikkeen perustamista Tuomiset toimivat vuosikymmenten ajan kuljetusalalla – yritystoiminta alkoi isä Tuomisen toimesta vuonna 1967. Vuosien varrella kyydissä oli monipuolisesti erilaista kuljetettavaa: maitoa, hiekkaa, rahtitavaraa, turvetta ja Sinebrychoffin juomia.

 

Kuljetustyö periytyi isältä pojille. Rengasmyynti Tuomisten nykyinen yrittäjä Ari Tuominen liittyi mukaan kuljetusliikkeen toimintaan veljensä kanssa suoraan peruskoulusta. Ensin toimittiin kesäapumiehinä, ajokortin saamisen myötä myös ratin takana.

 

Siirtymä kuljetusliikkeestä renkaisiin tapahtui vuonna 2006. Äänekoskella pitkään toiminut rengasliike oli tuolloin vastikään lopettanut toimintansa. Tuomisten perhe oli rengasostoksilla Jyväskylässä, jossa he törmäsivät sattumalta Goodyearin edustajaan. Jutustelun lomassa Tuomiset ehdottivat vitsaillen, että hehän voisivat alkaa rengasmyyntiin, nyt kun Äänekoskella oli sillä saralla ”paikka auki”. Myöhemmin saman vuoden syksyllä samainen Goodyearin edustaja soitti ja kysyi, olisivatko Tuomiset oikeasti valmiita rengasmyyntiin. Kuvio oli yksinkertainen: mikäli Tuomiset hankkivat tilat ja koneet, edustaja toimittaa heille tulevan talven renkaat varastoon myytäväksi.

 

Näin tehtiin ja Rengasmyynti Tuomisten tarina alkoi. Äänekosken toimipisteen lisäksi avattiin muutama vuosi sitten toinen toimipiste Hirvaskankaalle, osaksi Heavy Centerin palvelukeskusta. Kuljetusalan historia auttaa Rengasmyynti Tuomisia ymmärtämään asiakkaittensa tarpeita: kun on itsekin oltu tien päällä, tiedostetaan, miten tärkeää on, että autossa on oikeat ja laadukkaat renkaat alla. Erityisesti ammattikuljettajilla yritystoiminta on kirjaimellisesti renkaissa kiinni, mutta myös henkilöautoilussa ehjät renkaat ovat tärkeä tekijä ajoturvallisuudessa. Pyrimmekin palvelemaan asiakkaitamme joustavasti siten, ettei renkaanvaihto olisi hankalaa aukioloaikojen vuoksi. Neuvomme ja opastamme myös mielellämme oikean rengasvalinnan tekemisessä. Raskasta kalustoa taas voimme auttaa toimittamalla renkaita ihan vaikka tien varteen, sinne missä niitä tarvitaan.

 

Rengas ei ole vain kaupasta ostettava tuote, se on turvallisuusväline. Rengasmyynti Tuomiset palvelee sinua ammattitaidolla kaikissa autonrenkaisiin liittyvissä asioissa. Tervetuloa!

Tutustu palveluihimme

Rengasmyynti

Lue lisää

Rengastyöt

Lue lisää

Kausisäilytys

Lue lisää